Підпиши петицію за звільнення Анатолія Могильова з посади міністра внутрішніх справ!                         У Києві відбудеться акція "Опір цензурі" на підтримку свободи слова                       

streetreiser

patriot36

atlantida

orysia

patriot

libertylee

Фотина

Українець

sivergrad

Novik-007

Тимур книш

Андрій Денисенко

feodot

allo

rr2011
В наших лавах зараз:
236 людей

Приєднуйся до ОПОРУ

Реєстрація
  • Статті
    Якщо законопроект Табачника приймуть – буде революція


    Навчальний рік, що закінчився, ознаменувався бурхливими студентськими протестами у відповідь на ініціативи та нововведення “головного освітянина” Дмитра Табачника. Але перед тим, як роз’їхатися по домівках і курортах, молодь пообіцяла міністру гарячу осінь. Тож чого чекати восени від студентства?


    14.07.2021 Читати повністю
     
    Режим Януковича в цифрах і фактах. Вмикай ОПІР – вимкни Януковича!

    УКРАЇНЦІ ЗУБОЖІЮТЬ:

    За даними ООН в 2010 році реальні доходи українців упали на 10 %, рівень бідності зріс на 0,4 % і досяг 26,4 % (12,5 млн. осіб). 






    23.06.2021 Читати повністю
     
    Росія хоче ВСЕ


    Весело спостерігати, як Президент Янукович починає освоювати антиросійську риторику. Як спікери Партії Регіонів з нерозумінням і обуренням оцінюють позицію російської сторони і по переговорах по газу, і щодо митного союзу, і щодо введення мита на українські товари. Але найбільш кумедно виглядає прем'єр Азаров, коли огризається Путіну на переговорах про ціну на газ.


    10.06.2021 Читати повністю
     

    Всі статті

17.06.2021

"ОПІР" у Прилуках підтримує працівників заводу "Білкозин"

Під стінами прилуцького заводу «Білкозин» відбувається мітинг робітників підприємства, які вимагають  від власників погасити заборгованість по зарплаті, що не виплачувалась з лютого цього року.  Мітинг працівників також підтримали активісти мережі громадянської дії «ОПІР».

«В наслідок непродуманої політики, в 2007-му році унікальний за своїм обладнанням завод, було продано російським інвесторам які не виконують взятих на себе зобов’язань.  Наразі «Білкозин» має борг у 100 млн. грн.» - говорить координатор ОПОРУ в Чернігові Олександр Ясенчук.

Також він повідомив, що це вже не перший пікет працівників заводу, нещодавно вони проводили мітинг під стінами Кабміну.

«Проблему можна вирішити на державному рівні, проте, влада не бажає втручатись в ситуацію, незважаючи на те, що наноситься серйозний збиток економіці країни», -  зазначив Ясенчук.

Довідка:  «Білкозин» - єдине за специфікою підприємство в Україні, та досить конкурентноздатне у Європі. Завод спеціалізується на виготовленні колагенової (білкової) екологічно чистої оболонки для ковбас, сосисок та інших харчових виробів.

Керівництво заводу, точніше група, котрою керує людина якою нині активно цікавляться російські правоохоронні органи Барсуков (Кумарин) –«нічний губернатор Петербурга».  Дана група має у власності друге подібне в СНД підприємство Лужський завод «Білкозин».

Народний депутат, член оргкомітету «ОПОРУ» Андрій Парубій направив в прокуратуру звернення щодо порушення керівництвом заводу законодавства про працю.

Подiлитись посиланням: